Gebanibespik:Roamata

 
BENOKÖMÖ! INI VÜKIPED VOLAPÜKIK!!!
Welcome to the Volapük Wikipedia!
 

Glidis!
Spelob, das ojuitol keblünami Vükipede obsik. If labol säkis u dotis, kanol säkön guvanis: Evertype u votiks. Dunabikos binon mödik! If vilol lärnön mödikumosi dö Volapük it, reidolös padi: VP:VOLAPUK.

Hi!
I hope you'll enjoy contributing to our Wikipedia. If you have questions or doubts, you can ask sysops Evertype and others. There's a lot to do! Help yourself to VP:VOLAPUK for some elements of Volapük.
Bine ai venit, Roamata! Vãd cã nu-ti place "Klad:Zifs in Rumän" în articole despre sate românesti; vrei "Klad:Zifs in (judet)" (care este o parte a categorii "Zifs in Rumän". Ar fi mai bine dacã ai discuti schimbãrile aceste cu ceilalti înainte de a începe -- poti sã vorbesti cu mine si în limba românã, dacã vrei. Te rog sã vorbesti cu mine înainte de a continua. --Smeira 12:01, 19 novul 2007 (UTC)
Multumesc pentru rãspunsul tãu! E adevãrat cã, asa cum ai zis, se procedeazã la fel în celelalte enciclopedii, pentru cã categorii mai mare pot sã devinã suprapopulate. Însã vãd motive pentru a permite existenta lor în Vükiped Volapükik: (a) si categorii mai mici (d.e. "Zifs in (judet)") existeazã, care se gãsesc la început paginei categoriei mai mare; o persoanã care încearcã sã gãseascã un sat sau un oras le vede îndatã si pot sã continuiazã (precum si în celelalte enciclopedii); (b) e uneori de folos sã existeazã o categorie mai mare cu toate paginele ale unui topic: d.ex. când vrem sã stim câte sunt paginele, când vrem sã gãsim o pagine iar nu stim în care dintre categoriile mai mice se aflã, sau când dorim sã modificãm toate paginele cu un bot. --Smeira 11:40, 1 yanul 2008 (UTC)